Modernisering

Idag finns många moderna och energisnåla moderniseringskit för befintliga anläggningar. Med en modernisering från oss kan i bästa fall hela fastigheten säkras ned.

N

Går du i tankarna att rusta upp en ”sliten gammal häck” eller vill du snygga till en trotjänare och samtidigt spara pengar i energiförbrukning och elkostnader?

Då skall du vända dig till oss!

N

Med många års erfarenhet av modernisering och ombyggnad i bagaget är vi ett perfekt partner för att göra din anläggning attraktivare, miljövänligare, säkrare utan att du behöver byta ut hela hissen.

Vi byter ut alla slitdelar och el och erbjuder korgomklädnader, foliering eller korgbyte från Sveriges främsta snickerier för hissinredning.

Svenska styrsystem med hög kvalité försäkrar lång livslängd och hög prestanda.

N

En hiss är inte sällan en av de största energiförbrukarna i en fastighet. Idag finns många moderna och energisnåla moderniseringskit för befintliga anläggningar. Med en modernisering från oss kan i bästa fall hela fastigheten säkras ned.

Vill du anpassa din anläggning med en innerdörr för att skapa en säkrare miljö för passagerarna i hissen kan vi självklart hjälpa er även där. Vi samarbetar med de främsta leverantörerna på dörrsidan, bland våra leverantörer hittar ni bland annat Wittur, Fermator m.fl.

Inga jobb är för små eller för stora!

N

Hos oss får du en personlig tekniker som blir din förlängda arm i alla frågor kring just din anläggning. Detta skapar en rutin och god kommunikation mellan tekniker och ägare.

Daniel Schwarz

Daniel Schwarz

Kontakta mig kring frågor om modernisering.

Daniel@grevejakob.se

079 07 60 951

Greve Jakob Hiss AB

Stålgatan 4R

432 32 Varberg

support@grevejakob.se

0340-599 955

 

Kontakta oss 

Felanmälan dygnet runt på
Jour tel: 010 163 99 55

3 + 15 =