Tillsammans löser vi transporten i din fastighet

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter era förutsättningar och önskemål vad gäller allt till hissen.

Lär känna personerna bakom Greve Jakob Hiss AB

Linus och Daniel är grundare av Greve Jakob Hiss AB. Båda har vi lång erfarenhet av hissar, Linus sen 2007 och Daniel sen 1985.


2018 tog vi steget att lämna den trygga världen som anställda och ge oss ut på okänd mark som företagare. Vi vill erbjuda dig som kund hos oss möjligheten att köpa en högkvalitativ produkt till ett rimligt pris. Här får du möjligheten att välja mellan olika modeller och typer av hissar och vi tar oss tid att förklara skillnaden emellan dessa, vilken kan vara av betydande vikt.

En hiss är en dyr investering och det är viktigt att det blir helt rätt från början och att anläggningen möter kraven Ni har vad gäller utseende och prestanda, men även regelverket för hiss.

Vi använder oss av högkvalitativa styrsystem tillverkade i Sverige vilka erbjuder god livslängd och prestanda. Korta leveranser och ledtider är A och O om ett driftstopp inträffar. Några tillverkare vi arbetar med är:
Kinds El-teknik
Stegborgs El-evator
Hydroware, Hisselektronik
Safeline
Fermator Nordic
Wittur
Hissmekano
m.fl.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter era förutsättningar och önskemål vad gäller allt till hissen. Tillsammans löser vi transporten i din fastighet

Namnet då!? Greve Jakob Nielsen var, på 1200-talet, den som rustade upp Varbergs Fästning att använda som skydd mot danskarna.
"Att knyta vårt företagsnamn i orten är viktigt för oss samtidigt som vi vill ha ett namn som sticker ut bland alla leverantörer av den här typen av tjänster. Vi gillar namnet, hoppas du också gör det!"
Antal hissar installerade
200
Antal hissar på service
200
Antal moderniserade hissar
200

Greve Jakob Hiss är

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*. * SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

Greve Jakob Hiss AB

Susvindsvägen 4-6
432 32 Varberg
support@grevejakob.se0340-599 955

Kontakta oss

Felanmälan dygnet runt på
Jour tel: 010 163 99 55
Kontaktformulär
map-marker